Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

O υλικός σας στόχος είναι η ήττα όλων όσων παραβιάζουν την ανθρώπινη ελεύθερη βούληση και κρατούν την ανθρωπότητα σε άγνοια· ισχύει εξίσου για οποιοδήποτε εδραιωμένο σύστημα – Καθολικό ή Προτεσταντικό – το οποίο επιβάλλει τις αντιλήψεις του και τη θέλησή του στους οπαδούς του. 
Σήμερα ο ολοκληρωτισμός είναι η βάση του κακού· βρίσκεται σε όλα τα συστήματα διακυβέρνησης και εκπαίδευσης· βρίσκεται στο σπίτι και στην κοινότητα. Δεν αναφέρομαι εδώ στους νόμους που καθιστούν τις ομαδικές σχέσεις υγιείς, εφικτές και σωστές· τέτοιοι νόμοι είναι ουσιαστικοί για την κοινότητα και τη διεθνή ευημερία και δεν έχουν ολοκληρωτική φύση
Αναφέρομαι στην επιβολή της θέλησης των λίγων πάνω στο σύνολο της μάζας των ανθρώπων. Η ήττα της ανεπιθύμητης αυτής τάσης παντού είναι ο συγκεκριμένος υλικός σας στόχος.

O πνευματικός σας στόχος είναι η εδραίωση του Βασιλείου του Θεού. Ένα από τα πρώτα βήματα σ’ αυτόν είναι να προετοιμάσετε το νου των ανθρώπων να αποδεχθούν το γεγονός ότι η επανεμφάνιση του Χριστού επίκειται. Πρέπει να πείτε στους ανθρώπους παντού ότι οι Διδάσκαλοι και οι όμιλοι των μαθητών Τους εργάζονται δραστήρια για να φέρουν τάξη από το χάος. Πρέπει να τους πείτε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ένα Σχέδιο κι ότι τίποτε δεν μπορεί να αναχαιτίσει την εκτέλεση αυτού του Σχεδίου. Πρέπει να τους πείτε ότι η Ιεραρχία στέκει κι ότι στάθηκε για χιλιάδες χρόνια και είναι η έκφραση της συσσωρευμένης σοφίας των αιώνων. Πρέπει να τους πείτε πάνω απ’ όλα ότι ο Θεός είναι αγάπη, ότι η Ιεραρχία είναι αγάπη κι ότι ο Χριστός έρχεται επειδή αγαπά την ανθρωπότητα.

Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να δώσετε αυτή την εποχή. Και μ’ αυτή την ευθύνη σας αφήνω. Εργασθείτε, αδελφοί μου.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΕΛ.814

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΟΕΚ - ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

  «Νωρίτερα σ’ αυτή την οδηγία χρησιμοποίησα τα λόγια: “Ένας ενωμένος παγκόσμιος όμιλος δοσμένος σε ομόφωνο και ταυτόχρονο διαλογισμό… για...